Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Špatně jsou obě varianty. Neb na ně nejsou peníze. U první v budoucnu, u druhé teď. Spřeženectví ANO - ČSSD stihlo prožrat vysoké DPH v nižší sazbě (za Kalouska bylo v dobách konjunktury jen dvoutřetinové) i v sazbě základní (bylo nižší o jeden procentní bod, tedy o dvacetinu). Prožrali nové ekologické daně i úspory z malých nákladů na nezaměstnané. Kde jsou ty obrovské peníze z EET a z Hlášení?

A je to málo. Musíme přidat - zdravotníkům, zaměstnancům "silových" složek, úředníkům, poslancům, soudcům. Proč ne. Zatím nám půjčují.

Je zajímavé, že úsporně s rozpočtem pracující Kalousek je stále nenáviděný. Budoucnost prožírající populisté čím dál více žádoucí.

2 1
možnosti
Foto

O61t18a39k24a41r 61S71e31k37l

13. 6. 2018 16:56

....a proč mají mít výsluhy jen sestřičky ? Nic proti nim , ale proč ne prodavačky , zedníci , knihovníci , řidiči , geofyzici ( přihřeji si polívčičku) ?

Když má Klaus nadosmrti ochranku , europoslanci dúchod jak půl činžáku ???

Když rovnost , tak rovnost..,...Proč pořád zvyšovat minimální mzdu ? Dejme všem stejný plat a potom stejný důchod......Včera jsem se dočetl , že odborář Středula uvažuje o prezidentské kandidatuře....

no , potěš koště......;-D;-D

7 0
možnosti
VH

R^

Nevím, jestli mně koště potěší. Ale dvaapůl miliónu voličů nejspíš ano. Vždyť chce jejich dobro, ne?

0 0
možnosti
JH

Dobře jste vystihl ty současné trendy neodpovědných, zbabělých politiků

5 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Muž vyššího věku (Nerudu již oslovovali velebný kmete). Živnostník, účetní, poradce. Manažer neziskové organizace s dlouholetou tradicí. 

Seznam rubrik