Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Kroupo, zdvořile si Vás dovoluji upozornit, že pokud někdo omilostnil nějakého vraha, tak to byl prezident Havel:

"3. 6. 2003 - Před dvěma a půl lety dostal Zdeněk Růžička milost od Václava Havla. Tehdejší prezident ho uchránil před trestem za dvojnásobnou vraždu."

https://www.google.cz/search?q=Havel+milost+vrah+r%C5%AF%C5%BEi%C4%8Dka&oq=Havel+milost+vrah+r%C5%AF%C5%BEi%C4%8Dka&aqs=chrome..69i57.18283j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8

0 0
možnosti

Naštestí už tam není Sa(t)an Klaus, tak bych si tipnul, že milost nedostane. Ale buďme upřímní- to co dostal je totální výsměch a ostuda české justice. Podle mého názoru 4,5 roku a 7 let zákaz řídit je za pokus o vraždu směšně málo......

1 0
možnosti

Byl odsouzen za těžké ublížení na zdraví. Pokus o vraždu (tedy úmyslný a připravovaný čin) to nebyl. Úmyslné těžké ublížení na zdraví má sazbu tři až deset let. Přitěžující byl alkohol, polehčující dosavadní bezúhonnost a dobrovolné odškodnění (navíc to těžké ublížení zase nebylo z nejtěžších).

0 2
možnosti
Foto

Připouštím, že tato připomínka situace v naší zemi je důležitá. Nechápu, jak je možné, že článek autora je bodován, když mně jste sdělili, přestože můj článek byl nesrovnatelně delší, než tento, že nemůže být hodnocen, protože je příliš krátký !?!    Asi to bude tím, že si nejsme zase všichni rovni ?!

0 0
možnosti

A nenapsala jste celý článek do perexu?

0 0
možnosti

To by bylo příliš okaté. Tohle je dárek za nějaké jiné služby.

6 0
možnosti
Foto

Také příliš okaté. Smlouvy jsou dohledatelné v katastru nemovitostí. A navíc, daň z převodu nemovitostí se platí vždy z ceny vyšší, v tomto případě jistě odhadní.

Celé je to nějaké divné.

1 0
možnosti

Janoušek milost od Zemana nedostane

4 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Muž vyššího věku (Nerudu již oslovovali velebný kmete). Živnostník, účetní, poradce. Manažer neziskové organizace s dlouholetou tradicí. 

Seznam rubrik