Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Oni si to úředníci v teplých kancelářích uvědomují, ale nezajímá je to. Stačí poštvat lidi proti sobě a je vystaráno. Ukážete prstem na živnostníky a podnikatele, označíte je za zloděje a ono to půjde samo. Kolik zákazníků si teď dokáže uvědomit, že přínos bude prakticky nulový, ale zatíží to živnostníky, dojde ke zdražení, které neprospěje zákazníkům a ještě zákazníky připraví o čas? Kdo z nás má tolik času, aby mohl čekat při nákupu špendlíků na potvrzení účtenky? A opravdu prodej špendlíků představuje zničující daňové úniky? ;-D

3 0
možnosti
Foto

V lázních Lipová je hluboko v lese lesní bar. Je založen na opravdové solidaritě nakupujících. Přijedete na kole, v baru se občerstvite a do krabičky dáte peníze. Obsluha tam není, majitel asi usoudil, že jeden zaměstnanec by ho stal víc, než nepoctivci ukradnou. Teď si tak říkám, jak to bude ten majitel dělat od března.

1 0
možnosti
Foto

Lidé si svojí volbou vybrali. Nepřejí si takové lesní hospůdky. Ten úspěch ANO to ukazuje.

0 0
možnosti
MK

EET nebylo prosazeno proto, aby bylo přívětivé k živnostníkům. Bylo prosazeno proto, aby je zničilo.

Až budete za pár let potřebovat řemeslníka, bude na výběr pouze Skanska nebo Metrostav (které budou v té době již patřit Agrofertu). Nikdo jiný. A o to tady právě jde.

4 0
možnosti
Foto

EET je ničení toho nejmenšího podnikání. Lidé, kteří od státu nic nechtěli......

3 0
možnosti
Foto

Tak trochu mi Vaše povzdechy připomínají hypotetickou stížnost, že na D1, mezi Kroměříží a Vyškovem, není jediná pumpa.

Státní správa ji nezajistila.

0 7
možnosti
AH

A20l32e69s 24H19r59y54c

7. 11. 2016 15:47

Jak to souvisí? Státní správa tě snad nutí jezdit po té dálnici?

3 0
možnosti
RP

K farmářských trhům, tyto se obvykle nepořádají někde na opuštěném místě v lese bez internetového spojení, ale uvnitř měst.

Není tedy problém pokrýt celou plochu trhů vysokorychlostním wifi připojením a heslo na wifi sdělit jen oficiálním prodejcům, aby ostatní lidi to připojení nezahlcovali daty.

K ostatnímu se nechci příliš vyjadřovat, ale kdo bude jezdit jen na ty farmářské trhy, nepotřebuje tak ani připojení k internetu, stačí mu připojení k wifi, které je v každém tabletu včetně těch nejlevnějších s Androidem za 1500 kč.

Dovedu si dokonce představit, že pokud bude o prodejce na takových trzích nouze, že se jejich pořadatelé budou předhánět, kdo jim připraví rychlejší a stabilnější wifi pokrytí.

0 6
možnosti
JR

v některých veletržních halách jsou velmi výkonné wifiny, hesla znají jen vystavovatelé, nic se hotově neprodává a přesto občas je odezva internetu i více něž dvouminutová. To bude prodejce i zákazník nadšen když bude čekat na účtenku... A nemohu říct, že by to organizátory výstav nezajímalo. tam se točí o hodně větší peníze...

0 0
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím. Živím se jak čistič pivních trubek. Takže jezdím od hospody k hospodě a něco o EET vím. Malé hospody zavírají jedna za druhou. Nechtějí si to pořizovat, bojí se pokut, když udělají chybu.

Doma mám vynikající připojení k internetu. Přesto se občas stane, že to nefunguje. Jak to budou řešit v hospodách nevím.

Znám různá občerstvení (např. na Šumavě), kde nemají elektriku. Pivo chladí v potoce a vaří na PB vařiči. Ty to můžou rovnou zavřít.

A rozesmála mě hláška, která se objevila jedné hospodské na obrazovce fungl nové pokladny při pokusu o první odeslání účtenky: " Odeslání se nezdařilo. Váš počítač je špatně zabezpečen."

A až to budu muset mít i já, nevím, kam to dám. Nosím s sebou takové množství různého nářadí, strojů a hadic, že už nikde nemám místo. A i ta nejmenší pokladnička s tiskárnou se mi do kapsy nevejde. Asi na krk!

16 0
možnosti
PN

P31e60t82r 15N85ě11m17e38c

7. 11. 2016 13:51

To Babiše nezajímá ...

6 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Muž vyššího věku (Nerudu již oslovovali velebný kmete). Živnostník, účetní, poradce. Manažer neziskové organizace s dlouholetou tradicí. 

Seznam rubrik