Diskuse

Mé první kontrolní hlášení - vzrušující zážitek!!!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi je to pro to, že voliči vládnoucích stran to nikdy nebudou muset vyplňovat.

A tak jim je to jedno a budou své Bureše volit dál.

0 0
možnosti

jen nechápu, proč má ANO a Bureš pořád tak vysoké preference...

0 0
možnosti

Pevně věřím, že autorovi nevadí mé sdílení na fb, jestli ano, tak se omlouvám ale tohle by mělo číst co nejvíc lidí;-)

0 0
možnosti

P39e46t56r 35B85r63o24ž

17. 2. 2016 11:39

Ano, bude hůř.

Plný souhlas, kontrolní hlášení je nejhloupější věc od roku 1989.

5 0
možnosti
Foto

Babiš vyházel mraky lidí, že pracovali pomalu a málo. Tak tady máme výsledek jeho představ o tom, jak má úřad státní správy fungovat - totální zmetek. Navíc je to celé zabetonované služebním zákonem. Místo profesionálů jsme odsouzeni trpět práci nekompetentních, ale servilních úředníků, kteří makají a nekradou.

5 0
možnosti

Jednou mi muj ucetni rekl, ze prechod na novy ucetni system je ze strany klienta temer vzdy prijiman s urcitou davkou nevole, ale ze si klient nakonec stejne zvykne. Tak jsem si nakonec take zvykl. Inu bozi a Babisovy mlyny melou pomalu, ale jiste, takze ted si zase budes zvykat Ty Alesi:-). Nadruhou stranu kdyby byl cely system jednoduchy, nebo nedejboze logicky, nebyli by ucetni potreba, a to by se Ti taky nelibilo. Stat Vam dava do portfolia novy produkt ke zvyseni obratu bez jakekoli akvizice novych klientu a Vy si jeste stezujete :-)PS: doufam, zes netrenoval na jedne z mych firem :-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za článek. Je to zoufalé. Ty miliardy z "narovnání podnikatelského prostředí" nadrtí jedině na pokutách.

12 0
možnosti

P61e70t98r 31D91o21b73r95ý

16. 2. 2016 20:28

Tak těchto starostí jsem ušetřen. Pouze mi účetní firma napsala, že vzhledem k zásadnímu nárůstu pracnosti s účetnictvím se mám připravit na zdražení této služby. Inu nám stát přidělává práci a výdaje a státní úředník se místo toho množí a valorizuje si platy. Inu růst musí být i kdyby na chleba nebylo.

17 0
možnosti
Foto

Tak jen pro informaci. Pořídil jsem si nový software, který by to Kontrolní hlášení měl sám vygenerovat. Vygeneroval. Ale před odesláním na FÚ to zarazil a napsal mi, ať to radši ručně zkontroluji. Ani ta softwarová firma si prostě nebyla jista svou věcí. A pak už to jelo ....

13 0
možnosti