Aleš Müller

Komunista vyčítá, že nás komunismus zničil – neuvěřitelné

27. 10. 2015 9:31:51
Hospodářské noviny ví, proč nepovolují diskuze pod články. Na webu ihned.cz se objevil článek s Vladimírem Dlouhým, o uprchlickém problému.

Bez ohledu na to, co se v článku píše, je to neuvěřitelná drzost. Komunista nám vyčítá, že díky komunismu jsme nějací – no to je tak neuvěřitelné, to vyráží dech.

Představme si, že by nějaký člen NSDAP či SS vyčítal němcům, že jsou po válce nějací vystrašení. Ale bolševici si to klidně dovolují.

Připomeňme si, že Vladimír Dlouhý byl členem KSČ 1978 až 1989. Vstoupil do KSČ v době normalizace, kdy vlézt ke komunistům bylo jen pro otrlé žaludky, prospěcháře. Jistě, říkalo se „on musí, aby mohl dělat tu a tu práci“, ale kdo tenkrát vstoupil do KSČ kvůli práci, tak je dnes nestraníkem a dělá svoji práci a nedělá politiku.

Oni komunisti té doby rádi používali pojem „oportunista“ a Vladimír dlouhý je dokonalým příkladem oportunismu – nejprve člen KSČ, pak ODA a pravicový politik, nedávno kandidát na prezidenta a nyní šéf hospodářské komory. Udělá cokoliv, kdykoliv. Tomu chlapovi chybí základní lidská soudnost.

Odkaz:

http://domaci.ihned.cz/c1-64778540-migranti-jsou-prilezitost-po-ctyriceti-letech-komunismu-ale-nejsme-zvykli-na-odlisnosti-rika-vladimir-dlouhy

Autor: Aleš Müller | karma: 30.29 | přečteno: 792 ×
Poslední články autora